Fredrik Jul Andersen - jeg har totalt endret måten jeg jobber på takket være BNI

Hva har BNI betydd for deg og din bedrift?
Før jeg ble forretningspartner så ringte jeg flere hundre kalde telefoner hver uke for å komme i kontakt med nye kunder. Selv om det er en slitsom måte å jobbe på, så fungerte det også bra for meg. De siste 1,5 årene så har jeg ikke tatt en eneste kald telefon, jeg får varme referanser nesten hver eneste uke fra andre forretningspartnere i BNI. BNI har snudd helt opp ned på min hverdag!! Evolve har også fått mange gode leverandører og samarbeidspartnere innen pensjon, revisjon, trykkeri, webdesignere, profil, advokater, filmproduksjon osv. I tillegg 2 nye medarbeidere som følge av BNI.

Hva er den beste kunden dere har fått gjennom BNI?
Jeg ønsker ikke å dra frem enkeltkunder. Evolve har fått 25 aktive kunder som har kommet på grunn av BNI, som vi har fakturert over 4 millioner de siste 12 månedene. Vi estimerer en omsetning på ca 5 millioner på disse kundene i 2019.

Dine fem beste tips for å lykkes med nettverking:

  • Ha fokus på 1-3 forretningspartnere om gangen, og virkelig sett deg inn i deres bedrift. Hva er deres spesialområder, hva de er gode på, hvilke situasjoner potensielle kunder er i når de kan trenge hjelp. Grav frem informasjon, lær deg bransjen og bedriftene deres for så å åpne dører i ditt eget nettverk.
  • Jeg tenker ikke på hvem som kan gi meg mange referanser, jeg tenker på hvem jeg kan gi mange referanser til, for da vil andre i gruppen se at jeg bidrar. 
  • Gå "all-in"!!  Det er alt for mange som venter på at BNI skal gi effekt uten å være aktive selv. Jeg mener bestemt at alle kan lykkes dersom man er til stede, har 1-1 møter, tar med gjester og deler av sitt eget nettverk.

Konklusjonen er at jeg har totalt endret måten jeg jobber på takket være BNI!

Hva gør Evolve Communication AS?

Vi er ett selskap som jobber med strategi og rådgivningen innen digital markedføring. Vi er en ressurssterk gjeng som ikke er redd for å brette opp armene. Dette har resultert i 43 millioner omsetning med 4 år i drift.