Spinn mot barnekreft - Givers Gain på sitt beste!

BNI Østfold har vært med på noe som heter “Spinn mot barnekreft” i Sarpsborg.

Spinn mot barnekreft er et årlig veldedighetsevent som arrangeres av Sports Club Sarpsborg, og har som mål å samle inn penger til barnekreftforeningen gjennom lag og bedrifter som stiller opp og kjøper seg en spinningsykkel som laget skal spinne på i tolv timer tilsammen - fra 07-19.

Vi har deltatt og bidratt som Team BNI - og vi har ikke bare deltatt på dette bare en gang, men to ganger. (Så dette ser ut til å bli en tradisjon)

Vi har blitt like imponert hvert år når vi har annonsert at Spinn mot barnekreft står for tur, og at vi skal spinne i 12 timer tilsammen for en god sak.

Fordi entusiasmen er skyhøy! Og det er mailer med “Jeg gleder meg!!” og “YES! I’m in!” - så dette er helt tydelig et høydepunkt på året der partnerene BNI Østfold er ekstra engasjerte i det vi går sammen og stiller opp som Team BNI på årets veldedige event i vårt distrikt.

Men i tillegg til at dette er teambuilding og styrker båndene i gruppen vår - så er det mulighet for mye networking på dette eventet - det er i overkant av 50 bedrifter som deltar på samme event og det er uten tvil nye relasjoner som bygges i ånden av dette felles engasjementet. 

Resultatet av det hele har blitt av vi har bidratt til å samle inn litt over 225 000 kr til Barnekreftforeningen i Østfold. Og pengene går uavkortet til de. Og vi gjør det med håp om at vi kan inspirere andre i BNI til å gjøre liknende - for å styrke bånd, styrke gruppen og på samme tid hjelpe noen som virkelig trenger det - det er “Givers gain” på sitt beste!