Hvordan bli deltaker

Er du nysgjerrig på å bli med i en av gruppene våre?

Det første skrittet er å besøke oss for å vurdere konseptet vårt og se hvordan vi jobber. Når du har bestemt deg for å bli med, må du bli tatt opp og godkjent av gruppen du søker deg til. Det må i tillegg finnes en ledig plass for nettopp ditt ekspertområde. Du får mer informasjon om hvordan selve søknadsprosessen foregår i forbindelse med besøket ditt. 

Hvis du ikke finner en gruppe med ledig plass, kan du se på «Grupper under oppstart» for å finne ut om vi eventuelt planlegger å starte flere grupper på ditt sted, eller ta kontakt med regionansvarlig for å sette deg på venteliste for ditt ekspertområde.

Hva er fordelene med å benytte BNIs konsept som salgs- og markedsføringsstrategi? Les mer om hva alle våre forretningspartnere får her. Registrer en søknad her

Vanlige spørsmål om BNI

Hva er BNI?
​BNI står for Business Network International, og vi er en global organisasjon som vil forbedre måten verden driver forretninger på. Vi gjør det i henhold til prinsippet Givers Gain – at den som gir, også får noe igjen. Gjennom å bygge sterke nettverksgrupper kan forretningspartnerne våre få flere forretninger, skape langsiktige relasjoner og oppnå personlig utvikling. Konseptet er velprøvd og er basert på strukturert referansemarkedsføring.

Hvordan fungerer det?
I gruppene fokuserer vi på å bygge tiltro og skape tillit til hverandre. Når vi i gruppen lærer deg å kjenne og du oss, forstår vi din kundenytte og hvilke kunder som kan ha nytte av dine tjenester/produkter. Da kan vi aktivt anbefale deg videre i vårt profesjonelle og personlige nettverk.

 

Hva er suksessfaktorene for å bygge opp en god gruppe som lever etter Givers Gain-prinsippet?

  • Struktur. Konseptet vårt bygger på en tydelig struktur. Vi treffes ikke for å drikke kaffe eller høre på foredragsholdere – vi treffes og blir kjent med hverandre for å kunne hjelpe hverandre til å få flere og bedre forretninger.
  • Menneskene. Gruppene våre består av erfarne mennesker som vil hjelpe hverandre. For å kunne bli med i BNI må du levere søknad og oppgi referanser som bekrefter din kompetanse.
  • Eksklusivitet. Eneretten til ditt ekspertområde. Å ha et bredt og mangefasettert nettverk er nøkkelen til suksess, og partnerne i gruppene representerer ulike bransjer og både små og store virksomheter.
  • Tillit. I gruppene bygger vi langsiktige realsjoner og tillit til hverandres kompetanse og leveringsevne.
  • Frekvens. For å ville hjelpe hverandre og by på kontaktnettet sitt, hvor man dermed også setter sin egen merkevare på spill for andres skyld, må man kjenne hverandre. Derfor treffes gruppene våre en gang i uken, samt på separate møter for å bli trygge på hverandres kompetanse og hva den enkelte kan levere.
  • Utdanning. Vi utdanner alle forretningspartnerne våre, og alle nye partnere av BNI får en mentor. Jo raskere du kommer inn i måten å arbeide på, desto raskere kan du gi og få forretningsmuligheter fra kollegene i gruppen.