BNI – vil forbedre måten verden gjør forretning på

Liker du å samarbeide, personlig utvikling, og dessuten tror på ideen om at den som gir får tilbake? Da er du en person for oss i BNI, og vi er noe for deg. Vi tilbyr et strukturert, målbart, og en energi-givende måte å gjøre forretninger på.


Hvorfor BNI?

  • Kunne du tenke deg å være med i et team som aktivt anbefaler deg til flere forretningsmuligheter? BNIs grunnide` kommer fra tanken om Givers Gain – du som gir får tilbake –hvilket preger hele vårt forretningskonsept.
  • Vi utdanner deg i hvordan du skal skape forretningsmuligheter gjennom en aktiv holdning i teamet: For at du så raskt som mulig skal begynne å gi og få forretningsmuligheter utdanner vi deg i hvordan du skal forsterke ditt personlige varemerke, og tydeliggjøre din kundenytte sånn at dine teamkolleger vil anbefale deg.
  • Vi fokuserer på å bygge tillit til hverandre: Når teamet lærer deg å kjenne og du dem, vil de forstå din kundenytte og hvilke kunder du søker, slik at de på en aktiv måte kan anbefale deg videre i sitt profesjonelle og personlige nettverk.
  • Du vil få eksklusivitet innenfor din bransje (ekspert-område): Teamet er oppbygget av personer innenfor forskjellige bransjer, og fra store og små selskaper, som skaper et bredt og sterkt team.

 

Interessert i å finne en gruppe?

Den beste måten å finne ut mer om hvordan BNI fungerer på, er å være med på et møte i en lokal gruppe og oppleve i praksis hvordan det foregår. Hver gruppe har sin egen personlighet, og å finne den gruppen der du passer best, hjelper deg til å få forbindelser.

Oppdag alle grunnene til å bli med i en BNI-gruppe i din region.